martes, 19 de marzo de 2013

PLATJA



La sortida a la platja va ser molt xula. 
1. Vem anar a parc i vem estar a uns arbres raros, allà vem esmorzar i dinar, sobre dels arbres, els bancs...
2.Després els que volien van anar a la platja, vem jugar a vòlei, futbol...   Els que ens va agradar a molts va ser fer forats perquè alguns van trobar aigua. 
3.Uns minuts després vam tornar als pins. Alguns feien el mico i vídeos. També caçaven algunes sargantanes i les ficaven en unes ampolles.

PERIODISTES:  Alex, Biel, Bryan. 





TEATRE DE ZOMBIES DON'T WATCH TV



TEATRE DE ZOMBIES DON'T WATCH TV

Primer vam arribar al American Lake (teatre).  Vam jugar  mentre esperàvem als de 6è, vam conèixer a la noia que ens va explicar el que faríem. Vam entrar a dintre del teatre a veure l'obra ( ZOMBIES DON'T WATCH TV ).  El teatre ens va agradar molt, perquè era molt original i divertit.    Vam ballar , vam cantar i sobretot ens ho vam passar bomba!!!!!!!!!
L'obra anava sobre la Nancy i el Ted un zombies que s'han de fer  passar per humans, amb l'ajuda del Mr. Smith, que al final se l'acaben menjant. Quan va acabar el teatre vam anar a esmorzar i jugar a una pineda. Pel camí vam veure un cartell molt graciós.

Ens ho vam passar bomba!!!


Perodistes: Blanca, Clara, Eva, Helena, Andrea



sábado, 16 de marzo de 2013

MUNTANYISME



MUNTANYISME
Un divendres a les 5 de la tarda, varem acabar el col·legi i ,seguidament, vam començar l'esplai del PI GROS. Vam jugar al poliesportiu i al escenari i ens varem divertir molt. Quan es va acabar el PI GROS vam començar el MUNTANYISME i va començar la gresca. Tot seguit començarem la gimcana de pirates. Les activitats eren molt divertides i al final vam fer un ball. Anàrem a dormir. Ens despertarem i vam esmorzar. Amb les motxilles a l' esquena vam pujar a l'autocar. En el viatge vam veure la fàbrica que el Cristòbal ens va dir que contaminava molt. Després de caminar, jugar i sobretot parlar vam arribar a la creu de Sant Miquel. Les pedres tenien nom: la mòmia, la mòmia petita, l'emprenyada...
Després de baixar més de 999 esglaons contats, vam arribar al final.


 PERIODISTES: Jana, Marc, Esther i Alba